Európai Diáksport Napja (European School Sport Day, ESSD®)


Az idén 14. alkalommal megrendezésre kerülő Európai Diáksport Napján a regisztrált iskolák vállalják, hogy legalább 120 percnyi mozgás- és sportprogramot szerveznek a tanulóknak, ahol az egyetlen ajánlott programelem a szimbolikus, adott évnek megfelelő futótáv ˗ idén 2019 méter ˗ teljesítése. A sportnap célja, hogy a gyerekek megtapasztalhassák a felszabadult, közös mozgás és játék élményét. Az ESSD® időpontja minden év szeptemberének utolsó péntekje.

Az MDSZ az Európai Diáksport Napja keretében minden évben díjazza a legszínesebb programokat megvalósító és a legtöbb diákot mozgósító iskolákat. A 2019. évi Európai Diáksport Napjához kapcsolódó kommunikációban felhívtuk az intézmények figyelmét, hogy az első 1.200 intézmény, amely regisztrál, majd a saját diáksportnapjáról szóló rövid beszámolót is feltölti a weboldalra, sportszerutalványt kap elismerésként. A sportszerutalványra jogosult intézményeket levélben értesítettük ki, megadva az utalvány kódját.

ESSD ESSD

Az utalvány használata

Az utalvány felhasználása regisztrációhoz kötött. Regisztráció után webshopunkból bármilyen terméket rendelhet és a kosár végén a Kupon kód mezőben érvényesítheti utalványának összegét.

1.) Kérjük a Regisztráció menüpontban regisztrálja intézményét rendszerünkben (ha már rendelkeznek regisztrációval a Belépés menüpontra kattintva az email cím és jelszó megadásával bejelentkezhet)
2.) Válogassa kosarába tetszőleges értékben a megrendelni kívánt eszközöket.
3.) A kosárban a Megrendelés véglegesítése fülön a Kupon kód mezőbe írja be az utalványon található kódot és az OK gomb megnyomásával érvényesítse. Ekkor a rendelés végösszege ez utalvány értékével csökkenni fog, a szállítás pedig ingyenessé válik. (Rendelésenként egy kuponkód felhasználása lehetséges)
4.) A kupon 2020 június 15.-ig érvényes, kérjük addig vásárolja le!

Amennyiben további információra, segítségre van szüksége az utalvány felhasználásával kapcsolatban, kérjük keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
Ügyfélszolgálat telefonszáma: 70/608-9437
Ügyfélszolgálat email címe: info@emotionsport.hu